top of page

Erhvervsaftaler

Cykelvenlig arbejdsplads
Gør det let og attraktivt for medarbejderne at cykle til arbejde ved at tilbyde gode cykelforhold og hjælp dem til nemt at kunne vedligeholde cyklen. Der er mange fordele og rigtig god økonomi i at forbedre forholdene for cyklende medarbejdere - og opfordre endnu flere til at vælge cyklen til arbejde. Cyklende medarbejdere mere friske og veloplagte når de møder ind, og cykelturen til arbejde forbedrer effektiviteten og koncentrationsevnen.

Desuden har fysisk aktive mennesker færre sygedage end inaktive – i gennemsnit 5 dage om året. Og det kan mærkes på bundlinjen. For virksomheden er der ca. 10.000 kr. at spare om året, hver gang en inaktiv medarbejder forvandles til aktiv, viser beregninger fra Syddansk Universitet.

Det er muligt at blive certificeret som cykelvenlig virksomhed igennem Dankscylistforbund.

At blive Cykelvenlig arbejdsplads giver desuden virksomheden mulighed for at profilere sig som miljøvenlig og bæredygtig på transportområdet

 

 

Easy-Bike erhvervsaftaler:

 

Gratis cykeleftersyn til medarbejdere

 

Tilbyd dine medarbejdere et gratis cykeleftersyn om foråret for at få dem igang med at cykle og/eller et om efteråret for at motivere dem til at blive ved med at cykle.

Prisen er fra kr. 200,- ex. moms pr. eftersyn

      

 

 

 

bottom of page