top of page

Elcykler

Vi forhandler elcykler fra det hollandske mærke Royal Dutch Gazelle. Enhver kan få brug for et lille ekstra skub i ny og næ. Med en Gazelle el-cykel har du en pålidelig rejsekammerat, hver gang du cykler. Uanset om du cykler dagligt, tager en tur i ny og næ eller er vild med de helt store udfordringer.Herunder kan du læse lidt om hvad du skal være opmærksom på når du overvejer at købe en elcykel. Du kan også se nogle billeder af de modeller vi har stående i butikken. Du er naturligvis mere end velkommen til at besøge os i butikken og prøve en tur. En tur på en elcykel er en oplevelse der skal prøves. Med en elcykel kan vi nu endelig love at du altid har følelsen af medvind på cykelstierne.

Hvad skal du overveje inden køb af elcykel:

 

Skal den være med forhjulsmotor eller centermotor: Hvilken motor der er mest optimal afhænger meget af hvilket tærren de kører i. Hvis der er mange bakker anbefales en centermotor. Tyngde punktet på en cykel med centermotor minder mest op det på en cykel uden motor, mens en cykel med forhjulsmotor ligner mest en almindelig cykel. 

 

Hvor langt skal du kunne køre på en opladning:

Der er står forskel på hvor langt de forskellige elcykler kan køre per opladning. Gazelles elcykler kan køre helt op til 145km på en opladning. På flere modeller kan man vælge mellem forskellige størrelser batteri.

Rækkevidden afhænger desuden af følgende faktorer: det valgte gear, dæktrykket, cyklistens vægt, cykelhastigheden, terrænet, vindforholdene,batteriets alder og den indstillede trædeassistance.

bottom of page